Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

Online cursus OR en achterban: E-learning achterbancommunicatie

Tijdens de coronacrisis werken veel mensen thuis. In deze onzekere tijden is het belangrijk om goed contact te houden met de achterban. Het valt niet mee om uw achterban te bereiken. Vaak toont de achterban, het personeel, zich maar weinig betrokken. Pogingen om met de achterban te communiceren, leveren meestal maar weinig reacties op. En dat terwijl een goed contact met de achterban noodzakelijk is om het medezeggenschapswerk goed te kunnen doen. Tijdens de Online cursus achterbancommunicatie proberen we u hiermee te helpen. U leert uw communicatie te verbeteren. We bespreken uw communicatiedoelen en kijken welke communicatiemiddelen u hebt ingezet. Welke middelen passen bij uw achterban? Hoe kunt u contact onderhouden? U maakt kennis met verschillende communicatiemiddelen.  Er doen OR- en PVT-leden van verschillende organisaties mee aan deze cursus. Hierdoor leert u niet alleen van de trainer maar ook van uw collega’s.

Resultaat na de Online cursus OR en achterban:

  • U weet wat effectieve communicatie is.
  • U herkent verbeterpunten in uw communicatie.
  • U leert manieren om beter te communiceren.
  • U kunt zich beter verplaatsen in de achterban.
Twee onderdelen

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een individuele e-learning. Deze volgt u individueel, in uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Het tweede deel is de groepstraining in de Virtual Classroom. Dit onderdeel duurt een dagdeel (van 9.30 tot 12.30 uur). Bij deze cursus maken we gebruik van delen uit het Praktijkboek OR en achterbancommunicatie.

Maatwerk

De Online cursus OR en achterban kunnen we ook op maat voor u maken. Als u hier belangstelling voor hebt neem dan contact met ons op: 085 0432268. Als u toch liever een klassikale cursus wilt klik dan hier.

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

OR Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze online training is bedoeld voor OR-leden en PVT-leden die beter willen communiceren met hun achterban.

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een voorbereidingsopdracht voor de training. Deze is individueel. U leert in uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Het tweede deel is de groepstraining met behulp van Zoom. Deze duurt in totaal een dagdeel.

Voor de training

We vragen u van te voren digitaal informatie te lezen. Verder krijgt u een schriftelijke intake. Daarin kunt u uw specifieke vragen in sturen. De trainer kan daar tijdens het plenaire deel op in gaan.

De groepstraining

U ontvangt een uitnodiging met deelnamelink via Zoom, deze link gebruikt om mee te kunnen doen. De link is uniek en kan niet door meerdere personen worden gebruikt.

We starten de Online cursus OR en achterban met uw vragen en de schriftelijke intake. Vervolgens gaan we aan de slag met de communicatiedoelen. Waarom wilt u communiceren? En met wie wilt u communiceren? Ook kijken we naar de WOR. Wanneer moet de OR volgens de wet communiceren? We behandelen communicatiemiddelen en de werkwijze van de OR. Wanneer zet u schriftelijke en mondelinge middelen in? U zit niet alleen te luisteren, maar u gaat ook zelf actief aan de slag. We werken vaak met actieve vormen zoals virtuele break out rooms, interactieve opdrachten en chat.

Maatwerk

Deze online cursus kunnen we ook op maat voor u maken. Als u daar belangstelling voor hebt neem dan contact met ons op: 085 0432268 

De cursuskosten bedragen € 225,00 per persoon exclusief btw. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. In de cursuskosten is het materiaal inbegrepen. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Bent u werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als u bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar OR Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of u een btw-vrije training wilt volgen. Als u zich hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover leest u hier.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje in te vullen kunt u direct de prijs van uw cursus berekenen. (Klik op de offertebutton aan de rechterkant) Deze sturen wij u per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kunt u kosteloos annuleren. Wanneer u zich binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt de OR Academy de totale cursusprijs in rekening. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

OR Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews
De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

OVER DEZE CURSUS

Duur:

5 uur

Prijs:

€225 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

10

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: