Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7

Incompany en maatwerk voor uw OR of PVT

Ondernemingsraad training en cursus op uw locatie

OR Academy biedt OR cursussen en OR trainingen op maat, op elke door u gewenste locatie en op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Veel ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen kijken naar het aanbod van opleidingen uit ons open programma. Zij willen dan een training of cursus uit het open aanbod op maat. We passen het programma aan en we verzorgen de cursus of training op uw tijdstip en op uw locatie.

Het is ook mogelijk om een cursusprogramma helemaal op maat te maken. Over elk denkbaar OR-thema, voor een beginnende en gevorderde OR. Dat doen we bij u op locatie, of juist ergens anders. Op een bijzondere locatie of online bijvoorbeeld. Uw voordeel is dat u vooraf met de trainer de inhoud, aanpak, locatie en lengte van de training op maat kunt bepalen, zodat de maatwerktraining helemaal aansluit bij uw eigen wensen. Als u geen cursus wilt volgen, maar snel een antwoord wilt op vragen dan kan dat ook. Korte vragen zijn gratis. Uitgebreidere vragen kosten wel geld. Meer informatie over advies vindt u hier.

Kosten

Een training of cursus maat is meestal voor kleinere medezeggenschapsorganen duurder dan deelname aan een open inschrijvingscursus. Als u met een grotere groep een cursus wilt volgen dan kunt u het beste kiezen voor maatwerk. Wat u ook kiest. OR Academy is in de praktijk gemiddeld genomen zo’n 25% voordeliger dan de vijf grootste trainingsinstituten. Een offerte, inclusief conceptprogramma, kunt u eenvoudig aanvragen (info@or-academy.nl).

Opleidingsadvies

Wilt u weten of een maatwerk cursus of training het beste aansluit bij de leervragen van uw OR? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vraag een opleidingsadvies aan via de button rechts, stuur een email (info@or-academy.nl) of bel ons (085 0432268).

Onze klanten

OR Academy werkt voor organisaties uit de profit- en non-profitsectoren. Hieronder ziet u de namen van enkele klanten:

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: