Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Zoek

Incompany en maatwerk voor uw OR of PVT

Ondernemingsraad training en cursus op uw locatie

OR Academy biedt OR cursussen en OR trainingen op maat, op elke door u gewenste locatie en op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Veel ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen kijken naar het aanbod van opleidingen uit ons open programma. Zij willen dan een training of cursus uit het open aanbod op maat. We passen het programma aan en we verzorgen de cursus of training op uw tijdstip en op uw locatie.

Het is ook mogelijk om een cursusprogramma helemaal op maat te maken. Over elk denkbaar OR-thema, voor een beginnende en gevorderde OR. Dat doen we bij u op locatie, of juist ergens anders. Op een bijzondere locatie of online bijvoorbeeld. Uw voordeel is dat u vooraf met de trainer de inhoud, aanpak, locatie en lengte van de training op maat kunt bepalen, zodat de maatwerktraining helemaal aansluit bij uw eigen wensen. Als u geen cursus wilt volgen, maar snel een antwoord wilt op vragen dan kan dat ook. Korte vragen zijn gratis. Uitgebreidere vragen kosten wel geld. Meer informatie over advies vindt u hier.

Kosten

Een training of cursus maat is meestal voor kleinere medezeggenschapsorganen duurder dan deelname aan een open inschrijvingscursus. Als u met een grotere groep een cursus wilt volgen dan kunt u het beste kiezen voor maatwerk. Wat u ook kiest. OR Academy is in de praktijk gemiddeld genomen zo’n 25% voordeliger dan de vijf grootste trainingsinstituten. Een offerte, inclusief conceptprogramma, kunt u eenvoudig aanvragen (info@or-academy.nl).

Opleidingsadvies

Wilt u weten of een maatwerk cursus of training het beste aansluit bij de leervragen van uw OR? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vraag een opleidingsadvies aan via de button rechts, stuur een email (info@or-academy.nl) of bel ons (085 0432268).

Klantervaringen

Maria van den Boogaard, die als regiocoördinator astma werkzaam is bij Zorggroep PoZoB, is positief over de open aanbod en op maat trainingen van trainer Helmi Kaskens:

“We hebben een gezamenlijke OR-training gehad, omdat we een nieuwe OR hebben. Helmi heeft van tevoren bij de OR geïnventariseerd wat onze behoeften zijn en deze samen met ons op papier gezet. Helmi heeft dit vervolgens verwerkt in een compleet scholingsprogramma. Daar zijn goede afspraken uit gekomen, over wie doet wat, op welke manier dat gebeurt en over hoe we met elkaar omgaan. De training heeft ons ook gestimuleerd om meer aan teambuilding te werken en te kijken waar ieders kwaliteiten liggen en hoe we daar optimaal gebruik van kunnen maken. De locatie in Eindhoven, die door OR-Academy is geregeld, bevalt ook uitstekend.”

Over de trainer:
“Helmi is een enthousiaste en optimistische trainer die echt kijkt naar wat de specifieke behoeften van een OR zijn. Ze vraagt van tevoren waar de OR tegenaan loopt, onder andere tijdens het overleg met de raad van bestuur. We hebben binnenkort weer een nieuwe scholing met de OR. Daarbij sluit ook de raad van bestuur zelf aan, om in de toekomst samen goede afspraken te maken. Omdat de vorige training zo goed is bevallen, hebben we Helmi Kaskens weer gevraagd.

Joep Krens zit in de OR van de gemeente Bunnik. Hij heeft een training gevolgd en advies gekregen van Tineke Visser. Hij spreekt enthousiast over zijn ervaringen:

“We begonnen als kersverse OR aan onze eerste WOR-training en zijn hier erg positief over. We maken nog steeds gebruik van de adviezen van Tineke. Bijvoorbeeld over hoe we om moeten gaan met onze bestuurder, hoe we de werkdruk moeten aanpakken en hoe we onze doelen moeten bereiken. We hebben ook besproken hoe we een bestuurskrachtonderzoek op de juiste wijze kunnen aanpakken. Dit is een instrument voor een overheidsorganisatie om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het eigen functioneren. Het onderzoek heeft betrekking op het functioneren van het bestuur én de ambtelijke organisatie. Tineke is heel flexibel en betrokken en beantwoordde onze telefoontjes zelfs op afstand toen ze op wintersport was, om ons te adviseren. Het was een erg prettige samenwerking.”

Onze klanten

OR Academy werkt voor organisaties uit de profit- en non-profitsectoren. Hieronder ziet u de namen van enkele klanten:

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: