Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

BTW vrijstelling is mogelijk

Als u werkt bij een overheidsinstelling, een organisatie in de medische, onderwijs, sociale of culturele sector dan kunt u de btw niet terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat niet. De trainingen van HRM Academy zijn exclusief btw. Als u de btw niet terug kunt vorderen, wordt de cursus 21% duurder.

Wij bieden deze groep een btw-vrije training. Dat kunnen we doen omdat de Academy bv, waar HRM Academy deel van uitmaakt, erkend is door het CRKBO. We hoeven dan geen btw in rekening te brengen.

Een btw-vrije training  is bedoeld voor mensen/organisaties die de btw niet bij de overheid kunnen terugvorderen. U geeft op het aanmeldingsformulier van de training aan dat u kiest voor een btw-vrije training. Wij sturen u dan een factuur waarbij wij geen btw berekenen over de training, de accommodatiekosten en het trainingsmateriaal. U betaalt wel 10 euro administratiekosten per aanmelding voor een training. Dat betekent een iets duurdere training, maar het is veel voordeliger dan 21% btw betalen.

Als u werkt in een andere sector (bijvoorbeeld de industrie, het vervoer of de landbouw) dan kiest u bij uw inschrijving voor een training met btw. Deze kunt u vervolgens bij de overheid terugvorderen. Heeft u hierover vragen, neem contact op met HRM Academy (085 – 0432268).

BTW Vrijstelling

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: