Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

White paper personeelsvertegenwoordiging (PVT)

De personeelsvertegenwoordiging (PVT) heeft minder bevoegdheden dan een ondernemingsraad. Dat vraagt van PVT-leden om slim te opereren aan de overlegtafel. De bevoegdheden die u hebt moet u wel kennen. Als u start in de PVT heeft u kennis nodig, zodat u weet wat de PVT doet en welke rechten en plichten u hebt. OR Academy heeft daarom een white paper ‘Handvatten voor de PVT’ gemaakt. Die kunt u hier gratis downloaden: Handvatten voor de PVT.juridisch 24 In deze white paper staan welke rol de personeelsvertegenwoordiging kan spelen en de belangrijkste bevoegdheden zoals het overlegrecht, adviesrecht, informatierecht en het instemmingsrecht.

De praktijk van de Personeelsvertegenwoordiging

De white paper voor PVT-leden is praktisch. Hij is geschreven op basis van onze ervaringen met de personeelsvertegenwoordiging. OR Academy begeleid en training leden van de PVT. Als u meer wilt weten over het werk van de personeelsvertegenwoordiging dan kunt u natuurlijk ook een training volgen. Klik hier voor ons trainingenaanbod. Bij onze trainingen maken we gebruik van het Basisboek voor OR en PVT.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: