Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

Gemeentelijke OR-verkiezingen

Aan de slag met de nieuwe OR!

verkiezingen 2Op 11 maart 2020 zijn de gemeentelijke OR-verkiezingen. Bij veel gemeenten, waterschappen en veiligheidsregio’s wordt dan een nieuwe OR gekozen. Er komt dan veel op de net gekozen OR-leden af. Om snel inzetbaar te zijn is het van belang om uw rechten te kennen. U moet weten wanneer u advies- en instemmingsrecht heeft. Wat is het primaat van de politiek? Hoe ziet een adviesprocedure eruit en wanneer kan de bestuurder u geheimhouding opleggen? OR Academy kan u op 4 manieren helpen, zodat u snel het OR-werk eigen maakt.

  1. We bieden nieuwe OR-leden van gemeenten een basiscursus aan. In een korte tijd doet u basiskennis op en ontmoet u collega OR-leden. OR Academy heeft een eendaagse, een tweedaagse en een driedaagse basiscursus. Deze cursussen worden regelmatig aangeboden. Als u met meer OR-leden meedoet dan krijgt u minimaal 10% korting! Kijk welke training bij u past en schrijf u in.
  2. Als u niet naar een open cursus wilt, maar u wilt een cursus voor uw eigen gemeentelijk ondernemingsraad dan is dat mogelijk. We maken dan een cursus op maat voor u. Dat betekent dat u het programma, de locatie en het tijdstip bepaalt. Een trainer maakt in overleg met uw OR de cursus. Als u hier meer over wilt weten neem dan contact met ons op (085 – 0432268).
  3. U bent niet meteen op zoek naar een cursus, maar u wilt begeleiding hebben zodra dat nodig is. Met behulp van een strippenkaart heeft u een heel jaar lang een adviseur tot uw beschikking. Die adviseur kan wisselen. Als u bijvoorbeeld een juridische vraag heeft dan zetten we een jurist in. Als u een financiële vraag heeft dan  heeft u meer aan een andere specialist. U koopt vooraf een aantal strippen (iedere strip is een uur) in en u hoeft niet iedere keer naar de bestuurder om toestemming te vragen om een adviseur in te huren.
  4. We hebben speciaal voor startende OR-leden een white paper gemaakt. Deze kunt u gratis downloaden. Deze white paper is handig om snel de eerste kennis op te doen.

Niet goed, geld terug!

OR Academy biedt ondernemingsraden van gemeenten betaalbare cursussen en adviezen. Onze diensten zijn niet alleen onder de scholingsrichtprijzen van de SER, maar ze zijn ook kwalitatief goed. We bieden daarom ook ‘niet goed, geld terug’ garantie! Op onze website kunt u bij de meeste cursussen de ervaringen van de oud-deelnemers lezen. Ze geven ons gemiddeld een 8,7! Daar zijn we heel trots op.

Veel ervaring met gemeenten

Onze trainers hebben veel ervaring met gemeentelijke ondernemingsraden. Veel gemeentelijke OR’en hebben inmiddels kennis gemaakt met OR Academy. De volgende gemeenten gingen u voor:

Gemeente Amersfoort, Gemeente Almere, Gemeente Venray, Gemeente Diemen, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Olst Wijhe, IJsselgemeenten, Gemeente Velsen, Gemeente Nissewaard, Gemeente Harlingen, Gemeente Epe, Gemeente Giessenlande, Gemeente Enschede, Gemeente Ede, Gemeente Roermond, Gemeente Oegstgeest

Wilt u meer weten over OR Academy? Neem telefonisch contact met ons op (085 – 0432268) of mail naar info@www.or-academy.nl.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: