Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

Geef uw OR-jaarverslag een rapportcijfer

dreamstime xs 21923913 250x167 or advies 9Binnenkort moet uw ondernemingsraad weer een OR-jaarverslag schrijven. Veel OR’en pakken het verslag van vorig jaar erbij en maken daar dan een variant op. U kunt ook eens kritisch kijken. Was het laatste jaarverslag wel aantrekkelijk en interessant genoeg? Hebben we de lezers wel bereikt? Met behulp van tien punten kunt u het OR-jaarverslag beoordelen en een rapportcijfer geven. De onderdelen waar u niet goed scoort, zijn aandachtspunten voor verbetering. Dat moet er dan toe leiden dat het volgende OR-jaarverslag beter wordt!

10 punten

OR Academy heeft de volgende 10 punten op een rij gezet om je jaarverslag te beoordelen. Ieder onderdeel levert een punt op. In totaal kunt u dus een 10 halen. Bespreek met elkaar ieder punt. Zo kunt u eenvoudig uw jaarverslag evalueren en verbeteren. De punten zijn:

1. Is het duidelijk voor wie het jaarverslag is bedoeld?

2. Staat de lezer centraal?

3. Wordt de lezer persoonlijk aangesproken?

4. Nodigt de lay-out uit tot lezen?

5. Zijn er illustraties opgenomen?

6. Past het taalgebruik bij jouw doelgroep?

7. Is de structuur helder?

8. Is het jaarverslag herkenbaar?

9. Is de achterban aanwezig in het jaarverslag?

10. Wordt het jaarverslag gepromoot?

Een oordeel van OR Academy

U kunt uw  OR-jaarverslag door OR Academy laten beoordelen. Stuur het op naar info@or-academy.nl en u krijgt binnen anderhalve week een reactie! Wij gaan natuurlijk vertrouwelijk om met uw informatie. Als u nog geen jaarverslag hebt geschreven dan kunt u ideeën opdoen tijdens onze cursus OR-jaarverslag maken.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: