Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Zoek

OR Academy is beste opleider van het jaar

OR Academy is eerste geworden in de race om de beste opleider van Nederland. Na een derde plek in 2020 en een nominatie in 2021-22, zijn we eindelijk eerste in de categorie HR- en medezeggenschapstrainingen. Dat maakte het onafhankelijke opleidersplatform Springest bekend, dat dit jaar voor de tiende keer de Beste Opleider van Nederland verkiezing organiseerde. Meer dan 8000 scholingsinstituten zijn daarbij aangesloten. U kunt worden benoemd tot beste opleider in verschillende 20 opleidingscategorieën, zoals communicatie, management of HR. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen het formaat van de opleider. Deelnemers laten hun ervaringen achter op Springest en op basis daarvan wordt een winnaar gekozen.

Goede ervaringen

De beste opleider heeft de meeste positieve reviews en scoort het hoogst binnen een categorie. Opleiders en trainers worden door middel van hun cijfer en het aantal reviews gerangschikt. OR Academy mag zichzelf de beste HR Opleider van Nederland 2023 noemen, op basis van alle reviews die in dat jaar zijn verzameld. ICM opleidingen & trainingen en Van Oss & Partners staan op de tweede en derde plaats. Het volledige juryrapport kunt u op de site van Springest teruglezen.

‘Wij zijn ongelofelijk trots dat we op de eerste plaats staan’, aldus Wanne van den Bijllaardt, opleidingscoördinator bij OR Academy. We doen ons best om continu aan een nog betere cursusinhoud en hogere klanttevredenheid te werken, zodat we deze positie in 2024 kunnen behouden.’

OR Academy is een trainingsbureau, gespecialiseerd in trainingen en begeleiding voor ondernemingsraden, cliëntenraden en personeelsvertegenwoordigingen. Benieuwd naar onze actuele trainingen, inclusief een ruim online aanbod? kijk dan hier.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: