Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Zoek

Er is een Leidraad PVT

Update uw reglement

Het is voor de PVT niet verplicht om een reglement te maken. Toch kan het verstandig zijn, met name voor de verkiezingen van de personeelsvertegenwoordiging en voor haar werkwijze, bepaalde regels op te stellen. Dergelijke regels kunnen het functioneren van uw PVT binnen de organisatie ten goede komen. De SER wil personeelsvertegenwoordigingen ondersteunen en heeft daarom een Leidraad PVT gemaakt. U vindt daarin onder andere een modelreglement. Dat kunt u gebruiken om uw huidige reglement te updaten. Verder vindt u in de Leidraad PVT een uitleg over wat in de Wet op de ondernemingsraden (WOR) voor de personeelsvertegenwoordiging is geregeld.

Leidraad PVT

De Leidraad PVT blijft niet altijd hetzelfde. Vorig jaar is deze vernieuwd door Commissie Bevordering Medezeggenschap. Deze commissie maakt deel uit van de SER. Ze zorgt voor informatieve publicaties op het terrein van de medezeggenschap. Veel PVT’s zijn hier blij mee.  De vorige versie van deze Leidraad PVT was van 2010. De vernieuwing van de Leidraad PVT is mede gebaseerd op wijzigingen die in het Voorbeeldreglement ondernemingsraden zijn opgenomen. Kijk op de website van de SER voor de vernieuwde Leidraad PVT.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de personeelsvertegenwoordiging, volg dan een training of download de white paper van OR Academy.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: