Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

Kies voor een vergadercoach

vergaderen 1916500697

Een belangrijk deel van het werk van cliëntenraden bestaat uit vergaderen. Dat gebeurt in een zaal en online. De cliëntenraad overlegt om de standpunten te bepalen en om de taken te verdelen. In het overleg met de bestuurder worden de afspraken gemaakt. De vergaderingen moeten effectief verlopen. Toch gaat er vaak iets mis. Er worden geen afspraken gemaakt, deelnemers zijn alleen met hun eigen punten bezig of hebben de vergaderstukken niet gelezen. Hoe kunt u deze vergaderproblemen voorkomen? De cliëntenraad kan natuurlijk afspraken maken, maar lang niet iedereen houdt zich daaraan. Als u tips wilt voor een online vergadering klik dan hier.

Vergadercoach

Het is soms beter als een buitenstaander uw overleg bekijkt en met verbeteringen komt. OR Academy kan uw cliëntenraad begeleiden. Onze vergadercoach bespreekt de problemen, observeert uw vergadering en doet aanbevelingen. Wilt u meer over de vergadercoach weten, neem dan contact met ons op. Stuur een email naar: info@or-academy.nl. U krijgt binnen 24 uur antwoord.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: