Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Zoek

Doe mee met het OR panel!

OR Academy heeft een OR panel. Aan dit panel nemen OR-leden, PVT-leden en ambtelijk secretarissen uit verschillende sectoren deel. Dit panel heeft tot doel om ontwikkelingen in de medezeggenschap en de dienstverlening van de OR Academy te toetsen bij leden van medezeggenschapsorganen. Dat betekent dat u een paar keer per jaar een email krijgt met een korte vragenlijst. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over de richtprijs van de SER of onderwerpen op de agenda van de Overlegvergadering. U bent er weinig tijd mee kwijt.

40% korting

Als u mee wilt doen, helpt u ons. We kunnen met uw antwoorden onze cursussen, nieuwsbrieven en artikelen op de website en in de vakbladen verbeteren. Dat is ons natuurlijk wat waard. Als u zich aanmeldt voor het OR-panel dan ontvangt u een waardebon. Met deze bon heeft u recht op 40 % korting op de cursusprijs van een open training van OR Academy.  U krijgt geen korting op de accommodatiekosten. Als de training vol is of niet door kan gaan, kunt u de bon voor een andere training gebruiken. Deze bon is niet persoonsgebonden.  Als u geen onderdeel meer uit wilt maken van het OR-panel kunt u dit eenvoudig opzeggen. U stuurt een email en we schrijven u uit.

Meedoen aan het OR panel?

Als u mee wilt doen met het OR panel, stuurt u een email naar: w.vandenbijllaardt@deacademy.nl

Alvast Bedankt!

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: