Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

Een praktisch boek voor cliëntenraden

De clientenraad in 101 vragen en antwoorden

boek clientenraden in 101 vragen e1639415859331 9Cliëntenraden hebben een belangrijke wettelijke taak die meer omvat dan een slechte maaltijd of een vies toilet. Zij dienen ook het cliëntenperspectief in te brengen bij de bestuurder en de toezichthouder. Een cliëntenraad heeft allerlei bevoegdheden gekregen om zijn taak goed te kunnen vervullen.  Veel mensen die in een cliëntenraad komen, hebben geen idee hoe het gaat in een cliëntenraad en welke taken de raad heeft. Dit levert geregeld vragen op waar je niet direct het antwoord op weet.

In De clientenraad in 101 vragen en antwoorden van Wanne van den Bijllaardt en Jolande Janssen vind je actuele, heldere en puntige antwoorden op die vragen die in de praktijk het meest gesteld worden. Wat zijn de bevoegdheden van de cliëntenraad? Over welke onderwerpen heeft de raad advies- en instemmingsrecht ? Hoeveel leden van de toezichthouder kan de cliëntenraad voordragen? De vragen zijn overzichtelijk gerangschikt rond onderwerpen als de adviesrecht, instemmingsrecht, achterban, de werkwijze en de partijen in de zorg. Verder staat de tekst van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ 2018) in het boek. Dat maakt dit boek een praktisch en handzaam boek.

Bestellen

Als je het boek wilt bestellen dan kan dat door een email te sturen naar: info@or-academy.nl. Zet daarbij het adres waar we het boek na toe kunnen sturen. De kosten bedragen 19,95 (+ btw en de verzendkosten). U kunt ook via uitgeverij Performa het boek bestellen. Klik hier.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: