Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

OR Academy in top 3 beste opleider van Nederland

dreamstime m 18320394 1OR Academy is derde geworden in de race om de beste opleider van Nederland. Dat zijn we in de categorie HR- en medezeggenschapstrainingen. Dat werd afgelopen vrijdag bekend tijdens de prijsuitreiking van deze prestigieuze publieksprijs door het onafhankelijke opleidersplatform Springest. Daar zijn meer dan 8000 scholingsinstituten bij aangesloten. De jury kiest de beste opleider van Nederland op basis van reviews van cursisten. Het volledige juryrapport kun je op de site van Springest teruglezen.

‘Wij zijn ongelofelijk trots dat we in het roerige jaar 2020 een gemiddeld cijfer van een 8,9 hebben gekregen van onze cursisten. We blijven natuurlijk niet stilzitten en werken continu aan een nog betere cursusinhoud en hogere klanttevredenheid, zodat we in 2021 een gooi kunnen doen naar de eerste plaats’, aldus Wanne van den Bijllaardt, opleidingscoördinator bij OR Academy.

OR Academy is een trainingsbureau, gespecialiseerd in trainingen en begeleiding voor ondernemingsraden, cliëntenraden en personeelsvertegenwoordigingen. Benieuwd naar onze actuele trainingen, inclusief een ruim online aanbod? kijk dan hier.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: