Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

White paper OR en financiën

Herkent uw OR de financiële gevarensignalen?

Ondernemingsraden beschikken niet altijd over voldoende financieel-economische kennis en zijn niet thuis in de terminologie van de bestuurder en zijn financiële adviseurs. Toch moet elke OR zich een mening vormen over jaarrekeningen, begrotingen, voortgangsrapportages en besluiten met ingrijpende financiële gevolgen. Zorg er voor dat uw OR de financiële positie van de organisatie kent. Hierdoor weet u sneller of er zwaar weer op komst is.

Vooral als het financieel niet goed gaat, moet u opletten. De financiële problemen vragen om tijdig ingrijpen. Als dat achterwege blijft, dreigt een faillissement. In dat geval verliest iedereen zijn baan. Uw OR kan hiertegen wat doen. Wees niet bang om een klokkenluidersrol op te pakken, indien management en/of toezichthouders niet effectief optreden. Belangrijke reorganisaties zijn altijd adviesplichtig. Dit geldt in het bijzonder bij gedwongen ontslagen voor meer dan 20 medewerkers. Zorg dat u de financiële gevaren signalen tijdig herkent. Deze white paper kan u hierbij helpen.

Klik hier voor de gratis white paper OR en financiën

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: