Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Zoek

Scoor een taart van de nieuwe OR Academy

De OR Academy is sinds mei 2015 een zelfstandig trainings- en adviesbureau voor OR-leden. Het maakte tot voor kort deel uit van de Performa uitgeverij. Dat is niet de enige verandering. Het trainingenaanbod is uitgebreider. Er zijn nu trainingen voor OR-leden, PVT-leden, voorzitters, (ambtelijk) secretarissen en commissieleden. Ook behandelen we veel meer thema’s. Naast arbo bieden we trainingen aan over personeelsbeleid, reorganisaties, financiën, de WOR en het nieuwe ontslagrecht. Wat blijft is de prijs-kwaliteitverhouding van de trainingen van OR Academy. De cursusprijzen blijven betaalbaar en we bieden u ‘niet goed, geld terug garantie. We willen de nieuwe OR Academy vieren met u! We bezorgen we ieder OR-lid die zich voor een training inschrijft een taart voor de komende OR-vergadering. Er is maximaal 1 taart per OR.

Bekijk hier onze cursussen

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: