Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

OR en financien: de financiële APK

OR en financien is een lastige combinatie. Veel OR-leden hebben geen verstand van financiën, terwijl ondernemingsraden een goed beeld moeten hebben van de financiële positie van hun organisatie. Deze is belangrijk voor de continuïteit, de werkgelegenheid en de arbeidsvoorwaarden. Het beleid van de bestuurder heeft immers een financiële onderbouwing.

De APK

De ‘Financiële APK’ geeft een eerste indruk van de financiële gezondheid bij bedrijven, stichtingen en verenigingen. Net als bij auto’s gaat het hierbij niet om een uitgebreid technisch onderzoek, maar om een snelle diagnose op vitale punten. Open de link en vul eerst de vragenlijst in. Deze omvat financiële en niet-financiële gevarensignalen. Gebruik hierbij de financiële rapportages. Deze kunt u opvragen. U hebt immers het informatierecht. Zet een kruisje achter het goede antwoord. Kies steeds uit één van de vier mogelijke antwoorden. Veel succes. Klik hier voor de Financiële APK

Cursus over financiën

Deze test behoort bij de cursus ‘OR en Financieel Beleid’ en wordt verder toegelicht in het Praktijkboek OR en financien van mr. Geert Ploeg. Meer weten over onze cursus over financiën? Klik hier

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: