Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

OR Academy weer genomineerd als beste opleider

OR Academy is weer door Springest genomineerd als beste opleider van Nederland. Dat zijn we in de categorie HR- en medezeggenschapstrainingen. Dat werd onlangs bekend tijdens de prijsuitreiking van deze prestigieuze publieksprijs door het onafhankelijke opleidersplatform Springest. Daar zijn meer dan 8000 scholingsinstituten bij aangesloten. De jury koos voor de negende keer de beste opleiders van Nederland op basis van reviews van cursisten. Er zijn verschillende categorieën waarin een instituut een nominatie kan verdienen. Meer informatie over de Beste opleider is op de website van Springest te vinden. Meer informatie over de trainingen vindt u op onze website. Bij de trainingen staan ook onze reviews. Er staan er inmiddels meer dan 1000 op onze website.

Group 32
OR Academy weer genomineerd als beste opleider 2

‘Wij zijn ongelofelijk trots dat we in het roerige jaar 2022 een gemiddeld cijfer van een 8,9 hebben gekregen van onze cursisten. Dit is na 2020 en 2021 al weer de derde nominatie! We blijven natuurlijk niet stilzitten en werken continu aan een nog betere cursusinhoud en hogere klanttevredenheid, zodat we in 2023 een gooi kunnen doen naar de eerste plaats’, aldus Wanne van den Bijllaardt, opleidingscoördinator bij OR Academy.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: