Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Search

Een OR-reglement voor het lijstenstelsel

Het reglement van de OR is een belangrijk instrument. Het bevat de onderwerpen waarvan de regeling is opgedragen of overgelaten aan de OR, zoals de werkwijze, de omvang en zittingsduur van de ondernemingsraad. Bovendien is iedere ondernemingsraad (OR) verplicht op basis van de Wet op de ondernemingsraden (WOR) een reglement op te stellen. Om de OR daarbij te helpen, is de digitale tool OR Reglement ontwikkeld. Het is bedoeld als toegankelijk en gebruiksvriendelijk hulpmiddel bij het opstellen van een reglement.

Er was al een tool voor het personenstelsel, maar nu is hij ook geschikt voor OR’en die via het lijstenstelsel worden gekozen.  Dankzij een menu met 20 keuzemomenten kan een individuele OR via or-reglement.nl zelf een compleet maatwerkreglement samenstellen, gebaseerd op het Voorbeeldreglement van de SER. Extra’s zijn de uitgebreide toelichtingen bij elke keuzemoment, tussentijdse opslag- en deelmogelijkheden en het toevoegen van notities. Elke OR kan zo via de website letterlijk samen werken aan een geactualiseerd reglement. De tool is geheel gratis.

De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: