Betaalbare trainingen voor OR, PVT en Cliëntenraad.

Gem. Beoordeling: 8,7
Zoek

Routebeschrijving BCN Zwolle

Lübeckplein 21
8017 JZ  Zwolle
Telefoon: 038 200 43 00
Voor navigatiesysteem parkeergarage: parkeergarage Lübeck, Hanzelaan

Openingstijden:
Maandag t/m Donderdag: 7:45 – 22:00
Vrijdag: 7:45 – 17:00
Zaterdag: 8:15 – 17:00

Openbaar Vervoer

BCN Zwolle is een stationslocatie en ligt op loopafstand van het treinstation Zwolle CS.  BCN bevindt zich achter het station (niet de centrumkant).
 

Parkeren BCN Zwolle

Tijdens kantooruren zijn de parkeerplekken rondom BCN Zwolle beperkt. Wij raden u daarom aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto, dan raden wij u aan tijdig te parkeren.

Tip: Reserveer uw parkeerplek via parkbee: https://parkbee.com

De volgende parkings zijn op loopafstand van BCN Zwolle:

  • Parkeergarage Lübeckplein: Hanzelaan 238
  • Parkeergarage Pas de Deux: Hanzelaan 268
  • Parkeerterrein Hanzelaan: Hanzelaan 300
  • Parkeergarage Stationsplein: Westerlaan 4
     

Looproutes vanaf de parkings

Parkeergarage Lübeckplein 

De parkeergarage heeft meerdere uitgangen en komen allemaal uit op het Lübeckplein. Wanneer u het stadskantoor aan uw rechter-hand heeft, ziet u het gebouw Schellepoort. BCN bevindt zich in dit gebouw en de ingang bevindt zich links op de hoek.

Parkeergarage Pas de Deux

Verlaat de parkeergarage en sla links af naar de Hanzelaan. Vervolg de weg totdat u een regenboogkleurig zebrapad passeert. Ga daar-na de eerste mogelijkheid links af en de ingang bevindt zich links op de hoek van het gebouw.

Parkeerterrein Hanzelaan

Verlaat het parkeerterrein en sla links af naar de Hanzelaan. Vervolg de weg totdat u een regenboogkleurig zebrapad passeert. Ga daarna de eerste mogelijkheid links af en de ingang bevindt zich links op de hoek van het gebouw.

Parkeergarage Stationsplein

Loop naar het zuidoosten richting het Stationsplein. Houd rechts aan en sla vervolgens rechts af naar de trap van het voetgangersviaduct. Loop het station door (OV-chipkaart vereist) en volg de borden Zuidzijde. Verlaat het station en steek de weg over bij het regenboogkleurig zebrapad. Ga hier rechts en vervolgens de eerste mogelijkheid links. De ingang van BCN Zwolle bevindt zich links op de hoek van het gebouw.

OR Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews
De Academy nominatie beste opleider van Nederland 2022

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: